Öltözködjünk

Várandós nőknek oszt divattanácsokat Kim Kardashian

Sokkal inkább ő maga szorulna öltözködési tanácsokra…

Elrettentő példa
Elrettentő példa

Kim Kardashian a fejébe vette, hogy blogot indít, melyben divattanácsokkal látja el a várandós nőket. Remélhetőleg nem fogadják meg…

„Észrevettem, hogy néhány centi felszaladt és már szélesebb vagyok, viszont a pocakom még nem nagy, ezért olyan dolgokat igyekszem felvenni, amelyekben nem látszom kövérnek. Vannak napok, amikor már látszik a pocakom, más napokon viszont nem. Sohasem tudhatom, hogy is fogok kinézni” – írta a celeb.

Azóta, hogy teherbe esett, Kardashiannak még ritkábban sikerül ízlésesen felöltöznie, mint korábban: rendszerint a kelleténél szűkebb holmikba préseli a testét, de láthattuk már feneket villantani is. Mégis feljogosítva érzi magát arra, hogy más várandós nőknek osszon öltözködési tippeket, holott nyilvánvaló, hogy leginkább ő az, aki e téren tanácsokra szorulna. A híresség kismamastílusa az eddig látottak alapján legfeljebb egyvalamire jó: elrettentő példának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top