Öltözködjünk

Ez a világ legszűkebb farmernadrágja?

Olyan, mintha nem is lenne rajtad nadrág. Lehet, hogy azért, mert nincs is.

Az American Eagle márka dobta piacra a napokban a Skinny Skinny farmert, mely elvileg a világ legeslegszűkebb farmernadrágja. A termékhez reklámfilm is készült és állítólag limitált – 1000 darabos – szériában került forgalomba, kizárólag a cég internetes áruházában.

A farmer a szűknél is szűkebb: az ismertető szerint olyan passzentos, mintha festékszóróval fújták volna rád, és olyan érzés viselni, mintha nem is lenne rajtad. A márka honlapja szerint a termék már el is fogyott, miközben azonban még senki sem látta, sőt könnyen elképzelhető, hogy egyáltalán nem is létezik.

Bár egyelőre sem a létezésére, sem pedig annak ellenkezőjére nincs bizonyíték, olybá tűnik, hogy mindössze egy ügyes reklámfogásról van szó, mely a márkát hivatott népszerűsíteni, a Skinny Skinny farmer pedig valójában csak egy kitalált fricska, nem pedig egy valós termék. Elvégre úgyis itt az áprilisi tréfák szezonja…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top