Öltözködjünk

Legyél te is bajuszos nő!

Adunk néhány ötletet, hogyan viseld nő létedre a bajuszt. Persze nem az orrod alatt…

Egyszerűen, farmerral

 

Póló: Pull&bear, nadrág: Mango, táska: KlassDSign (Meska), fülbevaló: LiDy Sign (Meska), cipő: Converse
Póló: Pull&Bear, nadrág: Mango, táska: KlassDSign, fülbevaló: LiDy Sign (Meska), cipő: Converse

Amennyiben úgy döntesz, hogy viselni szeretnéd a bajuszt, a legkézenfekvőbb, ha veszel egy ilyen mintával díszített pólót. A beszerzés nem lesz bonyolult, ugyanis szinte bármelyik fast fashion márkánál, de dizájnbutikokban is megtalálod a bajuszos felsőket, illetve ha megvan a kézügyességed, akár magadnak festhetsz egyet egy sima pólóra, textilfestékkel. A póló lesz a szett egyértelmű főszereplője, ami még egy szimpla, kék farmerrel és sportcipővel kombinálva sem unalmas. Még ütősebb lesz az összhatás, ha egy-két bajuszmintás kiegészítőt is felveszel, például egy ilyen fülbevalót vagy táskát.

Sikkes és bohém

 

Top: Pull&Bear, szoknya: VintageGaleria (Etsy), táska: Mango, fülbevaló: bershka, gyűrű: Claire’s, cipő: H&M
Top: Pull&Bear, szoknya: VintageGaleria (Etsy), táska: Mango, gyűrű: Claire’s, cipő: H&M

A bajuszminta kimondottan sikkes, csajos öltözékekben is megállja a helyét, sőt még bohém csavart is ad a megjelenésednek. A feltűnő, bajuszmintás szoknyához színben harmonizáló, egyszerű, fekete topot, táskát és cipőt ajánlunk. A kiegészítőkön – például egy ékszeren – viszont még egyszer visszaköszönhet a bajusz.

Piros, fehér, bajusz

 

Blúz, nadrág: Mango, fülbevaló: Claire’s, táska: Bershka, kendő, cipő: Zara
Blúz, nadrág: Mango, fülbevaló: Claire’s, táska: Bershka, kendő, cipő: Zara

Bár a bajuszmintás holmik döntő többsége fekete vagy fekete-fehér, akkor is követheted az irányzatot, ha az élénkebb színeket kedveled. A fehér alapon fekete bajuszmintás kendő tökéletesen passzol egy egyszínű – például élénkpiros – felsőrészhez. Bajuszos cipő néhány üzletben készen is kapható, de akár magadnak is készíthetsz: vágj ki fekete filcből két bajuszformát, majd cipőragasztóval ragaszd fel például egy sima balerinacipőre!  Egy-két bajuszos ékszert ez az összeállítás is elbír.

Többszörösen trendi

 

Ing, nadrág: Mango, fülbevaló, nyaklánc: Claire’s, táska, cipő: Zara
Ing, nadrág: Mango, fülbevaló, nyaklánc: Claire’s, táska, cipő: Zara

A fekete-fehér színpárosítás, valamint a hosszában futó csíkozás legalább olyan szupertrendi idén, mint a bajusz. Ha többszörösen szeretnél divatos lenni, mindezeket akár kombinálhatod is, például úgy, hogy egy fekete-fehér csíkok uralta öltözékhez bajuszos nyakláncot és fülbevalót választasz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top