Öltözködjünk

Trendi bikinikollekció készült duci csajoknak

Nem csak a vékony lányok lehetnek csinosak a strandon.

Az egyik legismertebb duci divatblogger, Gabi Gregg tavaly nyáron  kampányt indított az ellen a beidegződés ellen, miszerint a strandszezonra illendő lefogyni, hiszen a bikiniviselés a vékony nők privilégiuma. A felhívására jelentkező duci nők fürdőruhás fotókkal mutatták meg, hogy nekik is joguk van bikinit hordani.

Ugyanezen gondolat szellemében erre a nyárra a blogger egy divatcéggel együttműködésben 44-esnél nagyobb konfekciómérettel rendelkező nők számára készült bikinikollekciót dobott piacra. A kollekció öt, élénk színű, divatos darabból áll. A fürdőruhákhoz készült reklámfotókon Gabi modellként is szerepet vállalt.

Trendi bikinikollekció készült duci csajoknak

„Úgy gondolom, hogy a fürdőruha-vásárlás szörnyű élmény, ha olyan boltokban keresgélsz, ahol nem kapni semmit a méretedben, viszont ha találsz egy stílusos darabot, ami jól passzol hozzád, az nagyszerű érzés. Nagy méretben nehéz megfelelő bikinit találni, ezért remélem, hogy ez a kollekció segít” – fogalmazott Gregg.

Kis mellekre milyen fürdőruha állna jól? Segít a Válaszkereső! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top