Öltözködjünk

Cannes-ban a sztárok rendesen felöltöztek

Nicole Kidman újra, Cindy Crawford pedig még mindig jól néz ki. A cannes-i vörös szőnyegen kevesen hibáztak.

Az idei MET-gála divatipari tömegkatasztrófája után igazán vártunk egy olyan jelentős vörös szőnyeges eseményre, ahová a hírességek végre kellőképpen színvonalasan öltöznek fel. A cannes-i filmfesztivál szerda esti megnyitóján a többségnek sikerült.

Cannes-ban a sztárok rendesen felöltöztek

Nicole Kidman rég nem nézett ki olyan jól, mint ezen az estén: kezd újra hasonlítani egykori önmagára, Christian Dior Couture ruhája pedig gyakorlatilag kifogástalan választás volt. A fesztivál nyitófilmjeként levetített A nagy Gatsby című film egyik sztárja, Carey Mulligan világos, egyszerű szabású, mégis látványos ruhában érkezett. Audrey Tautou pedig az esemény háziasszonya és egyben az egyik legsikkesebb ruha viselője volt.

Cannes-ban a sztárok rendesen felöltöztek

Lana del Rey csipkében, Isla Fisher vörösben, Naomi Harris pedig ezüstben képviselte a glamúros stílust. Mindhárom megközelítés dicséretesen ízléses.

Cannes-ban a sztárok rendesen felöltöztek

Vahina Giocante olasz, Zhang Yuqi kínai és Freida Pinto indiai színésznők élénk színű ruháikkal tűntek ki a vörös szőnyegen felvonuló hírességek közül.

Cannes-ban a sztárok rendesen felöltöztek

A 47 éves Cindy Crawford hófehér sellőruhájában simán felvette a versenyt a nála bő negyed évszázaddal fiatalabb modell kolléganőkkel, Cara Delevingne-nel és Georgia Mae Jaggerrel, akik azért szintén nem néztek ki rosszul.

Cannes-ban a sztárok rendesen felöltöztek

Persze ezen az estén is akadtak, akik hibáztak. Julianne Moore előnytelen szabású szaténruhájánál csak a szandálja volt nagyobb melléfogás, abban ugyanis nem fértek el az ujjai. Őt is alulmúlta azonban Florence Welch angol énekesnő, aki pöttyös köntösre hajazó ruhában, valamint hozzá nem illő – és önmagában is igen csúnya – lábbeliben érkezett.

A képek forrásai: Daily Mail, newnownext.com, Zimbio.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top