Öltözködjünk

Tanfolyamon tanulnak magassarkúban járni a nők

Az ötletgazda szerint a nők 95 százalékának szüksége lenne az oktatásra.

A korábban cipőtervezőként dolgozó Victor Chu tanfolyamot indított New Yorkban, melyen a nők profi módon megtanulhatnak magassarkúban járni. Nem a kifutóra való tűsarkús járást oktatják, hanem azt, hogy a hétköznapi terepeken, például az utcán vagy épp a tömegközlekedési eszközökön hogyan lépkedjenek magabiztosan magas sarkú cipőben.

Tanfolyamon tanulnak magas sarkúban járni a nők

„A nők 95 százaléka nem tudja, hogyan kell magassarkúban járni. Azt gondolják, hogy a magassarkú szexi, de azt látod, hogy fájdalmas arckifejezéssel viselik, a srácok pedig kinevetik őket, ami nem szexi” – magyarázta Chu egy sajtónyilatkozatában.

A tanfolyam résztvevői először mezítláb sajátítják el a  technikát, hogy miként használják a talpuk teljes felületét, ne csak az elülső talppárnákat a járás során, de a helyes testtartást és a csípőmozgást is tanulják, valamint eligazítják őket abban is, hogy miképp választhatják ki a legmegfelelőbb magas sarkú lábbeliket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top