Öltözködjünk

Így hordd a pulóvert szoknyával!

Az őszi–téli szezon egyik legtrendibb kombinációja a pulóver szoknyával. Mutatunk három variációt.

A divat ebben a szezonban azoknak is kedvez, akik az őszi–téli hónapokban sem szeretnek folyton nadrágban járni, viszont a pulóverek melegéről és kényelméről sem szívesen mondanak le.

Pulóver: Mango, szoknya, táska: Zara, ékszerek: Blue paprika, cipő: Bershka
Pulóver: Mango, szoknya, táska: Zara, ékszerek: Blue paprika, cipő: Bershka

 

A tavaszi szezon kedvence, a fekete-fehér csíkos pulóver az őszbe is elkísért minket. A holmit kombinálhatod fekete szoknyával, de ha szereted a kicsit feltűnőbb összeállításokat és az élénk színeket, válassz hozzá inkább egy piros vagy kobaltkék modellt! Ha a pulcsi stílusában és/vagy szabásában lazább, akkor a szoknya lehetőleg legyen ceruzaszabású! A szett harmóniájához elengedhetetlen, hogy a szoknya színe visszaköszönjön legalább egy, de inkább több kiegészítőn. 

Pulóver: Esprit, szoknya: Zara, táska: Mango, sál: Notavene, fülbevaló: Csill (Meska), cipő: H&M
Pulóver: Esprit, szoknya: Zara, táska: Mango, sál: Notavene, fülbevaló: Csill (Meska), cipő: H&M

 

A farmerszoknya már megint – illetve még mindig – alapdarab, melyhez a kimondottan sportos modelleken kívül szinte bármilyen pulóvert felvehetsz. Mi ezúttal egy divatos, burgundiárnyalatú, basic pulcsit választottunk, melyet egy sálkendővel és egy látványos fülbevalóval dobnánk fel.

Pulóver: Esprit, szoknya, táska: Zara, ékszerek: Tündér Műhely, bokacsizma: H&M
Pulóver: Esprit, szoknya, táska: Zara, ékszerek: Tündér Műhely, bokacsizma: H&M

 

A bővülő szabású midiszoknyák is menők most, arra viszont ügyelj, hogy ha ilyet veszel fel, akkor a pulóvered testre simuló legyen! A szoknya-pulóver kombinációhoz a csizma is adja magát, viszont ha a hosszú csizmaszárra rálóg a szoknya – ami a térd alá érő modellek esetében gyakran előfordul –, az optikailag összenyomja az alkatot, ezért szerencsésebb megoldás, ha bokacsizmát választasz, amiből kilátszik a harisnyás lábszárad.

A harisnya sem mindegy

A szoknya-pulcsis összeállítások esetében persze a megfelelő harisnya megválasztása is nagyon lényeges. A vastagabb, 60-100 denes harisnyákat, sőt akár a kötött harisnyát is elbírja az összeállítás. A fekete harisnya azokhoz a szettekhez illik, amelyekben eleve megtalálható a fekete szín, vagy nagyon élénk színű holmikból állnak. A legjobb, ha vagy a szoknya, vagy a pulóver színével megegyező árnyalatú harisnyát veszel fel, tehát például az utóbbi mustár-szürke öltözékhez értelemszerűen vagy szürkét vagy mustárszínűt. Abban az esetben, ha nem találsz színben passzoló harisnyát, megfelelő megoldás a testszínű, arra viszont ügyelj, hogy ez árnyalatban a lehető legközelebb álljon a természetes bőrszínedhez!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top