Öltözködjünk

MTV EMA 2013 – a közönséges ruhák parádéja

A díjátadó, amikor mindenki otthon hagyta az öltözködési tanácsadóját.

Senki nem várja, hogy egy zenei díjátadón nagyestélyibe vágják magukat az előadók, de már annyira unjuk a bugyi nélküli partiruhákat és a kurvás szereléseket!

Miley Cyrus
Az is kellett persze, hogy az ügyeletes fenékrázó királynő, Miley Cyrus a hátán elvigye a show-t. Hiába, ha nem ér rá a ventilátorral balesetet szenvedő Beyoncé, és Rihanna is máshol szívja koncertezik, akkor csak Hannah Montana marad. Ő pedig hozta a formáját. Kellően utcalányos szerelésben lépett a vörös szőnyegre, és alufólia ruhában énekelt a színpadon. Bár a ruhái borzalmasak voltak, a tévé előtt úgy tűnt, hogy a hölgy sokkal jobban énekel élőben(?), mint kolléganője, a folyton kiabáló Katy Perry.

Iggy Azalea
Miley-nál is közönségesebb ruhába bújt Iggy Azalea. Ő a „jaj, félrecsúszott a bugyim” dobással akart a címlapokra kerülni. Sikerült is neki. Biztos örül, hogy erről fogják ismerni a nevét.


Katy Perry

Az amerikai énekesnő nem volt közönséges, nem öltözött úgy, mintha a kurvák és kamionosok partijára indult volna. Ellenben végtelenül hamis és unalmas volt. Sikerült egy halványzöld selyem koktélruhát választania, hozzá pedig virágos hajpántot. Ennél még egy szakadt farmer és egy Beatles feliratú póló is izgalmasabb összeállítás lett volna egy zene díjátadóra. Mindenkit megnyugtatunk, ettől függetlenül ő lett a legjobb női előadó.

MTV EMA, 2013 - a közönséges ruhák paradéja

Ellie Goulding
A csipke lehet végtelenül elegáns és romantikus. Amennyiben azonban rosszul használják, szimplán közönséges és olcsó. Ez történt Ellie Goulding angol énekesnővel is.

MTV EMA, 2013 - a közönséges ruhák paradéja
Caroline Hjelt és Aino Jawo
Az Icona Pop egyik tagjának legalább sikerült jól felöltöznie, a másiknak pedig, úgy látszik, csak a csíkos rabruha maradt, fekete melltartóval.
MTV EMA, 2013 - a közönséges ruhák parádéja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top