Öltözködjünk

Eltünteti az úszógumit a “csodaruha”

Állítólag kényelmes viselet, még ha nem is tűnik annak.

Új, brit ruhamárka jelent meg a divatiparban, amely egyelőre csak és kizárólag egyféle ruhát árul. A Figgahugga egy alakformáló ruha, lényegében ugyanúgy működik, mint az alakformáló alsóneműk, vagyis leszorítja a zsírpárnákat, hurkákat, úszógumikat, karcsúbbnak és áramvonalasabbnak mutatva a testet. Míg azonban az alakformáló fehérneműt el kell takarni, addig ez a holmi értelemszerűen ruhaként viselhető, akár önmagában, akár további ruhadarabokkal, például kardigánnal, blézerrel kombinálva.

A „csodaruha” lycra és nejlon keverékéből készül, és bár nem úgy néz ki, a gyártó állítása szerint kényelmes, szellős viselet, ráadásul nem is csúszkál fel, ezt ugyanis megakadályozzák a beépített szilikoncsíkok.

A Figgahugga ruha négyféle méretben és hat meglehetősen feltűnő színben, neonzöldben, pinkben, rikító sárgában, kobaltkékben, tűzpirosban és árvácskalilában kapható. Az ára 49,99 font, vagyis átszámítva nagyjából 18 ezer forint.

Eltünteti az úszógumit a „csodaruha”

 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top