Öltözködjünk

Trendi lett a nagyibugyi

Nagyibugyit villantani sokáig nagyon ciki volt. Aztán egyre több sztár vállalta be, hogy bizony őket sem a sok edzés, hanem az alakformáló bugyi tartja össze…

De jól nézett ki Sarah Jessica abban Chanel-ruhában, és Beyoncé feneke is elég formás volt a koncertjén, sőt Katie Holmes is elég jó csaj, ha összeszedi magát. A közös bennük az, hogy egytől egyig ugyanazért a nőért rajonganak, Sara Blakelyért, aki a kés nélküli alakformálás egyik legfontosabb alakjává vált az elmúlt években. Ő ugyanis az a nő, aki feltalálta a varrás nélküli alakformáló bugyit, ami úgy csinál vékony combot és formás feneket, hogy nincsenek kibuggyanó hurkák és ruhán átütő varrások. A találmány annyira bejött, hogy azóta a „feltalálónő” milliárdos, az általa tervezett fehérnemű pedig igazi sztár lett. Egyre több cég kezdett hasonló darabokat gyártani, és olyan sztárok kezdték el hordani, mint híresen „jó fenekű” Jennifer Lopez.

Most már te is hordhatod

A sztárok hasleszorító-függése pedig végre legalizálta az alakformáló fehérneműket, így mostantól akármelyik halandó bármikor, lelkiismeret-furdalás nélkül felveheti, ráadásul egyre több számunkra is elérhető márka gyárt már ilyen fehérneműket.

Trendi lett a nagyibugyi Hogyan válassz?

– Döntsd el, hogy melyik testrészed a legproblémásabb, ugyanis az egészen pici hasleszorítóktól a teljes törzset megformázó darabokig szinte bármit megtalálsz.
– Próba nélkül ne vegyél semmit, ugyanis ha túl kicsi, akkor számolnod kell a kibuggyanó hurkákkal, ha pedig túl nagy, akkor nem lesz hatásos az eredmény.
– Ne sajnáld rá a pénzt, tapasztalatból tudjuk, hogy ezeknél a fehérneműknél hatványozottan igaz, hogy olcsó húsnak híg a leve…
– Ne szégyelld, ha Kate Winslet is bevállalja, akkor te se félj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top