Öltözködjünk

Visszatérnek a kilencvenes évek! – cipőtrendek, 2014

Vastag sarkak, állatminták, pántok mindenütt, ráadásul a vasalótalp is újra támad.

2014 minden bizonnyal nem úgy vonul majd be a divat történelmébe, mint az az év, amikor a legszebb cipők voltak divatban. Mutatjuk, milyen cipőtrendekkel „boldogít” bennünket a divatipar az elkövetkezendő hónapokban. Nem vagyunk a végletekig elragadtatva.

Vastag sarkak

 

Megnézem
Összes kép (1)

A sokáig cikinek számító vastag cipősarkak idén menthetetlenül visszakerülnek a szupertrendi kategóriába. Az alacsonytól a platformig, keskenyedő, egyenes, oszlopszerű és szélesedő változatokban egyaránt divatosak lesznek.

Hátul nyitott

 

Megnézem
Összes kép (1)

A hegyes orrú, tűsarkú cipők kivágott, hátul nyitott változatokban lesznek a legmenőbbek. Persze aki ilyen lábbelit akar hordani, annak a lábápolásra is oda kell figyelnie, különös tekintettel arra, hogy hátulról ne úgy nézzen ki a lába, mint egy kiszáradt zsemle.

Bokapánt

 

Megnézem
Összes kép (1)

Nagy sláger lesz a bokapántos magassarkú is, ám nem árt vele csínján bánni. Vastagabb vádlihoz, illetve vastag bokához egyáltalán nem előnyös, alacsony lányok pedig lehetőleg minivel vagy sorttal viseljék!

Fűző

 

Megnézem
Összes kép (1)

A merészebbeknek, akik néhány pánttal nem érik be, a fűzős szandálok, illetve nyári csizmák lesznek 2014-ben a barátaik.

Karcsúsított éktalp

 

Megnézem
Összes kép (1)

Velünk maradnak az elmúlt szezonokban oly divatos, karcsúsított éktalpú lábbelik, melyek igazán sikkesnek fognak tűnni vasalótalpú „kollégáikhoz” képest…

Holdjáró

 

Megnézem
Összes kép (1)

Nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy ebben az évben bizony visszatérnek a patacipők, holdjárók, magaslesek, vasalótalpak, tócsalépők és csótányroppantók.

Állatminta

 

Megnézem
Összes kép (1)

A kifutókat gyakorlatilag elözönlötték az állatmintás cipők. Őszintén reméljük, hogy az utcai divatban kevésbé terjednek majd el.

Maszkulin

 

Megnézem
Összes kép (1)

Az elkövetkezendő szezonba is elkísérnek minket a maszkulin stílusjegyeket hordozó női cipők, melyeket kimondottan menő lesz szoknyás összeállításokkal (is) viselni.

Sportos

 

Megnézem
Összes kép (1)

A dorkóknak sem mondunk búcsút, sőt: a színes, fényes, feltűnő darabok lesznek a legtrendibbek.

Balerina

 

Megnézem
Összes kép (1)

A balerinacipők divatja szintén kitart még egy-két szezonon át, de hogy ne unjuk nagyon, idén azok a modellek lesznek igazán divatosak, melyeket a valódi balettcipőkhöz hasonlóan szalagok, esetleg ezeket imitáló pántok díszítenek.

Lapos, hegyes

 

Megnézem
Összes kép (1)

Aki mégsem szeretne balerinában járni, viszont sikkesebb laposat keres, az a hegyes orrú, lapos talpú cipők közül válogathat majd bőségzavarban, melyeknek egyetlen hátulütője, hogy minimum egy számmal nagyobbnak mutatják a lábat.

Szandál

 

Megnézem
Összes kép (1)

Lapos szandálokból divatban maradnak a saruk, a lábujjak közötti pántok, illetve a Birkenstock-talp. Ezek mellé pedig becsatlakoznak még a vastagabb pántokkal készült, hagyományos szandálfazonok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top