Öltözködjünk

Nem unalmas: a fekete-fehér 40 arca

Olyan tavaszi ruhákat és kiegészítőket gyűjtöttünk egybe, amik kivétel nélkül fekete-fehérek, hogy megmutassuk: milyen meglepően változatos lehet ez a színpárosítás.

Ruhák, szoknyák

Az egyik fekete alapon fehér mintás, a másik fehéren fekete. Lehet csíkos, virágos vagy lúdláb-mintás. A legjobb, mikor észrevétlenül úgy kombinálnak e két színnel, hogy a ruha felvéve slankítson.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Felsők

Ne csak a mintában gondolkozz – vedd számításba az anyagot és a szabásvonalat. Ez a három együtt adja, hogy egy fekete-fehér felső klassz legyen.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Kiegészítők

Ha mégsem szeretnél tetőtől talpig pepitába bújni, elég, ha csak a kiegészítőkre koncentrálsz. Hálás szín a fekete és a fehér, hisz a színes ruhákhoz is passzolnak.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Táskák

Nos, táskából ezerfélét találsz, ami kizárólag fekete és fehér. Van vászonból, bőrből, oldalra és vállra – csak győzz választani!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Cipők

A fekete-fehér cipőkkel csínján kell bánni, ha mindkét szín egyenlő arányban megtalálható, hisz ekkor ez már mintásnak számít. Mintás cipőt pedig ritkán hordunk mintás ruhával – erre vigyázz!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top