Öltözködjünk

A 10 legcsúnyább celeb esküvői ruha

Az egyik angol lap divatszerkesztője összeállítást készített celebek esküvői ruháiról, arra volt kíváncsi, hogy ki viselte minden idők legcsúnyábbját. A helyzet az, hogy 80 százalékban tényleg borzalmasak voltak az említett darabok.

Mert az egy dolog, hogy minden évnek, évtizednek megvan a maga “őrülete” – ugyan ki venne ma fel egy habos-babos, puffos ruhát, 1984-ből? –, de az igazán rosszul sikerült darabok nem az idő múlása miatt kerültek fel a listára.

A héten már írtunk a “megélhetési celeb” Katie Price-ról. Nos ő három ruhával – és három esküvővel is – képviselteti magát a listán. Mindezek közül kiemelnénk azt a “csodát”, amelyet akkor viselt, mikor Peter Andre vette feleségül.

A 10 legcsúnyább celeb esküvői ruha

Mi is megemlékezünk Celine Dion 1994-es esküvői fejdíszéről, amely pont olyan giccsesre sikeredett, mint a Titanic betétdala.

A 10 legcsúnyább celeb esküvői ruha

De íme a lista egyik darabja, amely szerintünk igenis szép, vagy legalábbis az volt 1981-ben, amikor Lady Diana viselte az esküvőjén.

A kép alatt megmutatjuk a teljes listát! Mi korábban azt kérdeztük tőletek, hogy Melyik híresség viselte a világ legszebb esküvői ruháját? Azt a szavazást itt találjátok!

A 10 legcsúnyább celeb esküvői ruha
 

1. Katie Price (amikor Peter Andréval kötött házasságot)

2. Celine Dion

3. Emma Thompson

4. Katie Price (amikor Keiran Hayler felesége lett)

5. Nicole Richie

6. Lady Mary Charteris

7. Jada Pinkett Smith

8. Princess Diana

9. Gwen Stefani

10. Katie Price (Alex Reiddel tartott esküvőjén)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top