Öltözködjünk

Victoria Beckham mindenkit meglepett – képek

Erre aztán igazán nem számítottunk tőle.

Victoria Beckham a minap, a New York-i divathéten mutatta be legújabb kollekcióját. Ami a ruhákat illeti: Beckhamné jó értelemben véve hozta a “kötelezőt”, vagyis mindazt, ami az évek során a védjegyévé vált. Fekete, fehér, bézs és bordó színek, letisztult, szigorú, karakteres szabásvonalak, mini és midi szabású szoknyák, hatalmas zsebek, vastag övek, kifogástalan kabátok.

Talán a nagy virágmintás anyagból készült darabok okozhatták volna a legnagyobb meglepetést, legalábbis akkor, ha nem itt debütál Victoria legelső saját tervezésű cipőkollekciója is. A divatikontól, akinek a lábához képletesen szólva hozzánőttek a tűsarkúnál is tűsarkúbb cipők a bemutatón is ilyet viselt egyébként a többség nyilván azt várta, hogy majd ilyen fazonú cipőket fog tervezni is. Ehhez képest a kollekcióban egyetlen tűsarkú cipő sem bukkant fel, ehelyett maszkulin vonalú, lapos félcipők, valamint bumfordi, vastag sarkú platformcipők alkotják.

 

Félreértés ne essék, nem feltétlenül hiányoljuk a tűsarkú cipőket. A félcipők között azonban akad néhány olyan darab, gondolunk itt az állatmintás, illetve a virágos modellekre, melyek a múlt divatkatasztrófáit juttatják eszünkbe, és amelyeknél a mai Victoriától jóval ízlésesebbeket vártunk volna.

Képek: Style.com, The Telegraph

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top