Öltözködjünk

Elkapkodták a sárga ruhákat Katalin hercegnő miatt

Abban a pillanatban, amikor Katalin hercegnő múlt szombaton sárga virágos Jenny Packham-ruhájában kilépett újszülött kislányával a St. Mary Kórház ajtaján, nők tömegei döbbentek rá, hogy nekik is kell egy sárga ruha.

Az eBay-en múlt szombat óta 58 százalékkal nőtt meg a kereslet a sárga ruhákra, ami egyértelműen a Katalin-effektusnak tudható be – írja a Daily Mail. A legnépszerűbbek a természetesen a sárga virágmintás ruhák, de az egyszínű sárga is jól fogy.

Elkapkodták a sárga ruhákat Katalin hercegnő miatt

Ám nem csupán Kate ruhájához, de cipőjéhez is kedvet kaptak a nők, ugyanis natúr színű magas sarkúból 98 százalékkal többet adtak el a nemzetközi webáruházban.

Katalin hercegnő egyébként nem először hozta meg a nők kedvét a sárga ruhákhoz: amikor tavaly, a hercegi család ausztráliai látogatásán kétszer is sárga ruhát viselt, 93 százalékkal nőtt meg a kereslet a hasonló darabokra az eBay-en.

Ha te is kedvet kaptál egy sárga ruhához, íme néhány csinos darab a hazánkban is jelen lévő márkák aktuális kínálatából:

Megnézem
Összes kép (1)

 Tudj meg mindet a kis Charlotte hercegnőről az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top