Öltözködjünk

Ez kínos: nyári, vörös szőnyeges fotók Hollywoodból

Kánikula van. Mindenki izzad, még a hollywoodi celebek is a vörös szőnyegen. A fényképezőgépek pedig kattognak. Kapcsold be a klímát, és nézegess róluk képeket.

Pedig Hollywoodban aztán tényleg szinte mindenki használja a hónaljbotoxot. Oké, bírni kell hozzá az injekciót, mert egy kúra kb. 20 szúrásból áll, cserébe viszont akár 10 hónapig is megállíthatja az ember a verejtéktermelést. Ha ez nem is, de egy egyszerű dezodor akkor is mindig kéznél van. Kivéve, amikor nem:

Például Bradley Cooper esetében, bár nála akár még férfiasnak is mondható.

A legkínosabb nyári vörös szőnyeges fotók

Itt van nekünk Rihanna is, aki biztos nem akart foltot hagyni fekete szerelésén a dezodorral.

A legkínosabb nyári vörös szőnyeges fotók

Paris Hilton? Igen! Szóval, ha legközelebb a 6-os villamoson 10 óra munka után, azt veszed észre, hogy izzadsz a tömegben és a kánikulában, akkor ne parázz be! Látod, hogy a pucckirálynőkkel is előfordul.

A legkínosabb nyári vörös szőnyeges fotók

Pedig Nicole Kidman biztos nem fél az injekciótól…

A legkínosabb nyári vörös szőnyeges fotók

Újabb férfias fotóval támadunk.

A legkínosabb nyári vörös szőnyeges fotók

Tipp az izzadás ellen

  • használj indiai fekete köményből készült hidegen préselt olajat. Ezzel zuhanyozás után kell bekenni a hónaljunkat, nemcsak hidratálja a bőrt, de az izzadást is megakadályozza.
  • naponta mossuk meg hónunk alját egy marék tölgyfalevél és mezei zsurló keverékéből készült főzettel (1 liter forró vízzel öntsük le a leveleket, majd hagyjuk kihűlni)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top