Öltözködjünk

Csokidrazséból készült ruha tette milliomossá az anyukát

Egy szinte kilátástalan helyzetben lévő anyuka (fél)álmodott egy nagyot. Ma már saját ruhakollekciója van és milliókat keres vele.

Egy Sarah Louise Bryan nevű kétgyermekes, brit anyukának még 2014-ben félálomban jutott eszébe az ötlet, hogy csinálnia kellene egy színes csokidrazsékkal kirakott ruhát. Azonnal kiugrott az ágyból és rákeresett az interneten, hogy csinált-e már valaki hasonlót. Miután kiderítette, hogy nem, másnap azonnal munkához látott.

A nő hónapokig dolgozott a ruhán, melyhez 145 csomag csokidrazsét és 90 tubus ragasztót használt fel. Az elkészült kreációról aztán feltöltött egy fotót a Twitterre. A képet rengetegen megosztották a közösségi oldalon, és felfigyeltek rá a Ripleys nevű alternatív divatmárka illetékesei is, akik celebeknek is készítenek különleges ruhákat, például Kim Kardashiannak.

A divatcég szerződést ajánlott az anyukának, akinek már el is készült az első saját kollekciója. Míg korábban baráti szívességeknek köszönhette azt is, hogy egyáltalán fedél volt az ő és gyermekei feje felett, ma már milliókat tart a bankszámláján, vett egy sportkocsit és a gyerekeinek is meg tud adni mindent.

 Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top