Öltözködjünk

Csíkosat mindenkinek!

Közkeletű vélekedés, hogy a keresztbe csíkos optikailag kövérít és összenyom, ezért csak bizonyos testalkathoz ajánlatos a viselése. Pedig létezik megoldás mindenki számára, meg is mutatjuk, kinek mi áll jól.

Kedves körték

Az ilyen testalkaltú nőknek általában azt javasolják, hogy próbálják mindenféle trükkökkel elrejteni méretes popsijukat. JLo, Kim és Beyoncé óta azonban ez a tétel meglehetősen maradinak számít, ma már egyre kevésbé elvárás szerencsére, hogy a csípő és mellbőségünk azonos legyen. Hadd látszódjon a fenék, azért van! Persze azért egy kis optikai tuning sosem árt, érdemes játszani kicsit azokkal a csíkokkal. A vékony csíkozás egészen más hatást kelt, a szabás és a színek is sokat számítanak.

Megnézem
Összes kép (1)

Gömbölyű almák

A deréktáji vastagság egy kicsit valóban feladja a leckét, ha csíkokról van szó, de mi szeretjük a kihívásokat, és egyáltalán nem lehetetlen a feladat. A nagyobb felületen vékony csíkok kevésbé szélesítenek, jóval szolidabban hatnak, mint a kiabálós változatok. Fura módon azonban sokszor még a harsányabb megoldások is jól mutatnak az alma alakon. A titok egyik nyitja az, hogyan osztják a vonalak a felületet, merre vezetik a szemet. Illetve az is jótékony hatású, ha a szabás nem túl feszes, és az anyag picit merevebb, eláll, nem simul rá a testre.

Megnézem
Összes kép (1)

Csodás homokórák

A hasonló méretű csípővel és mellkassal, vékonyabb derékkal rendelkező alkatoknak van természetesen a legkönnyebb dolguk a hagyományos elvárások alapján – ők szinte bármit felvehetnek, jól fognak kinézni. Gyakorlatilag bármilyen csíkozást megengedhetnek maguknak, legfeljebb a magasságukra érdemes tekintettel lenniük és a ruhák, szoknyák hosszát ehhez igazítani. A homokóráknak jöhetnek az erős színek, a széles csíkok, akár az egész testfelületen. Nyilván választhatnak az itt bemutatottnál csendesebb megoldásokat is, de ha ehhez van kedvük, csak nyugodtan!

Megnézem
Összes kép (1)

Vonzó apróságok

Az alacsony, vékony nőket sokan irigylik, mert aki még nem próbálta, azt gondolja, egyszerű egy ilyen típust öltöztetni. Pedig a rövid törzs és végtagok felruházása komoly gondot jelenthet, minden esetben nagyon lényeges az összes darab hossza. A kis termet régi barátja a miniszoknya, a short és a bokavillantó nadrág, ezeket csíkosban is bátran ajánljuk. Az ingruhák szintén mutatósak kis méretben és csíkosban, arra figyeljünk, hogy ne legyen a szabás túl kislányos, mert attól csak még babaszerűbbnek látszódhat viselője.

Megnézem
Összes kép (1)

Szögletes szépségek

A szaknyelvben hasábnak nevezett testalkat kissé szögletesebb idomai szintén speciális igényeket jelentenek, ha csíkosra vágyunk. Ebben az esetben is sokat segít, ha a ruhadarabok nem simulnak rá teljesen viselőjük testére, illetve a csíkozás amplitúdója is lényeges. Az egyszínű alapon ritkásan elhelyezkedő vékony csíkok mindig szerényebben viselkednek. A rövidnadrág ismét jó megoldás, főleg egyszínű felsővel szépen kiegyensúlyozza optikailag az alakot. Még a csíkos szoknya sem jelent gondot, ha találunk egy ilyen trükkös darabot, amit mintha pont a laposabb fenékhez, keskenyebb csípőhöz terveztek volna.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top