Öltözködjünk

Terhespocakot villantott a szupermodell a kifutón – fotó

Indiában korábban még soha, egyetlen tervező sem vállalta be, hogy egy kismama mutassa be az egyik kreációját. Most azonban erre is sor került.

Carol Gracias indiai szupermodell és tévésztár a Mumbaiban megrendezett Lakme divathéten lépett kifutóra, ahol a Gaurang Shah által tervezett száriból kikandikált gömbölyödő terhespocakja. És gyönyörű volt.

 

Indian top model #CarolGracias walked the ramp for #GaurangShah pregnant at the India Fashion Week. ????

HF & Commercial Modelling (@hfconfess) által közzétett fénykép,

Kismama modellek feltűntek már olyan világhírű tervezők bemutatóin is, mint például Karl Lagerfeld vagy a Dolce&Gabbana, Indiában azonban most először fordult elő, hogy egy láthatóan várandós nő vonult a kifutón.

Carol Gracias évek óta dolgozik már Gaurang Shah divattervezővel, aki a divathétre készülődve ezúttal is felhívta, hogy felkérje őt az újabb munkára. Amikor a modell elmondta neki, hogy épp babát vár, a tervező azt mondta, hogy szeretné, ha így is szerepelne. A kismama örömmel mondott igent, és nagyon élvezte a bemutatót.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top