Öltözködjünk

Fűzővel kínozza magát az élő rajzfilmfigura – fotó

Gyerekkora óta erre vágyott.

Egy Japánban élő ausztrál nő, Penny Brown a nap 23 órájában szorosra húzott fűzővel szorítja valószínűtlenül vékonyra a derekát, méghozzá azért, hogy olyan legyen a testalkata, mint a rajzfilmfigura Jessica Rabbitnek.

A 25 éves nő egy riportban elmondta: mindig is vékony dereka, széles csípője és nagy melle volt, ám ő a természetes adottságaival nem elégedett meg. “Határozottan extrémebbé, még drámaibbá, még lenyűgözőbbé és még csodálatosabbá akartam tenni” – fogalmazott.

Fűzővel kínozza magát egy nő, hogy olyna legyen, mint egy rajzfilmfigura

 

És hogy miért épp Jessica Rabbit a példaképe? “Azt gondolom, hogy hihetetlenül szexi, igazi hatalom és erő van a karakterében. Mindig is szerettem volna hasonlítani rá, már 5 éves koromban mellimplantátumokon gondolkodtam.”

Penny 2012-ben, egy fotózáson viselt először fűzőt, majd annyira kedvet kapott a holmihoz, hogy utána hónapokig csak zuhanyzáskor vette le. A derékbősége eredetileg 96 centi volt, mostanra azonban már csak 58 centi, ami az ő testalkatához viszonyítva rendkívül kevés. Mindezt a fűző  viselése mellett annak is köszönheti, hogy változtatott az étrendjén.

A folyamatos fűzőviselés a szakértők szerint hosszú távon károsíthatja a belső szerveket, tönkreteheti a bőrt és a légzést is megnehezíti. Penny azonban úgy nyilatkozott, hogy ő még semmiféle káros hatását nem tapasztalta annak, hogy fűzőt hord. Nos, ő tudja… Elvégre az ő teste.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top