Öltözködjünk

Öltözz úgy, mint egy sztár! – Variációk bokacsizmára

A hírességek öltözködési stílusát egyáltalán nem olyan nehéz utánozni. Bebizonyítjuk.

Mint Kate Moss

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Variációk bokacsizmára
Dzseki: Stradivarius, pulóver: Bonprix, nadrág, öv: H&M, táska, bokacsizma: CCC

Attól, hogy ősz van, még nem kötelező kizárólag sötét színeket hordani. A hűvös fehér, illetve a világosszürke pedig nem csak feketével kombinálható, hanem akár világosbarnával is. Valahogy úgy, ahogy Kate Moss is viselte. A világosbarna bokacsizma és táska párosa pedig elkísérhet minket a téli hónapokba is.

Mint Miranda Kerr

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Variációk bokacsizmára
Farmerdzseki, ing: H&M, szoknya, kalap: Zara, táska, bokacsizma: CCC

A bokacsizma nem csupán nadrággal, de akár miniszoknyával is hordható, sőt kifejezetten stílusos. Bizonyíték erre Miranda Kerr szettje is. A bokacsizma szárának nem kell mindenképp ráfeszülnie a bokára, a bővebb szárú fazonok ráadásul optikailag karcsúsítják és a bokát.

Mint Pippa Middleton

Öltözz úgy, mint egy sztár! - Variációk bokacsizmára
Blézer, nadrág: Zara, ing: Esprit, táska, bokacsizma: CCC

Pippa Middleton öltözékének legfeltűnőbb darabja kétségkívül a rózsaszín nadrág. Az élénkebb színektől szintén nem kell tartózkodni a hidegebb hónapokban, nagyon mutatós, ha a szettünkbe bekerül egy-egy ilyen holmi, melyeket semlegesebb alapdarabokkal érdemes kombinálni, “a kevesebb több” elvet követve. A vödörtáska a jelenlegi szezon legtrendibb táskafazonja. Ha csak egy új táskát szerzel be idén ősszel, az ilyen legyen!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.