Öltözködjünk

Így hordd a szezon legtrendibb lábbelijét, a piros csizmát!

A 2017-18-as őszi-téli szezon legtrendibb lábbelije a piros csizma. Neked is tetszik, de nem tudod, hogyan, mivel hordhatnád? Nos, íme némi inspiráció...

Pirossal

A piros csizma magától értetődő módon passzol azokhoz az öltözékekhez, melyekben egy vagy több ruhadarab vagy kiegészítő szintén piros. Az árnyalatok harmóniájára azonban figyelj, ugyanis az eltérő karaterű pirosak akár üthetik is egymást.

Farmerrel

#redboots

Lucia Paiva Sousa (@40rtyandme) által megosztott bejegyzés,

 A farmernek is barátja a piros csizma, különösképp a kék, illetve a szürke daraboknak. Felülre jól mutat az összeállításhoz a kék, a szürke vagy a bézs, de akár a zöld vagy a sárga élénkebb árnylatai is. És persze nyilvánvalóan a piros.

Feketével

These boots are made for walking ❤ Trop belle @alexcloset qui porte à merveille LA tendance de la saison : les bottes rouges! Vous aimez vous?

Marie-Paola Bertrand-Hillion (@mariepaola_bh) által megosztott bejegyzés,

Ha egy tiszta fekete szettet szeretnél valamivel feldobni, a lehető legtökéletesebb választás egy piros csizma.

Fekete-fehérrel

A fekete-fehér összeállításokat izgalmasabbá és elképesztően sikkessé teszi egy piros csizma.

Szürkével

A piros szürkével kevésbé gyakori, viszont igazán összeillő és mutatós párosítás. 

Mintákkal

Is Red To Racey For Church?

trace the ace (@miss_tambourine) által megosztott bejegyzés,

A szezon nagy kedvencei a mintás, különösképp a virágmintás holmik, melyeknek szintén szuper kiegészítője lehet a piros csizma, feltéve, hogy a minta vagy fekete-fehér, vagy megtalálható benne ugyanaz a piros árnyalat, mint amilyen a lábbelié vagy egy közel hasonló.

Vörös hajjal

Ha vörös a hajszíned, válassz egy árnyalatban hozzá illő piros csizmát! Öltöztetni fog.

Rózsaszínnel

Ez már ugyan „haladó szint”, de azért megmutatjuk: a divat már felülírta azt a szabályt, miszerint a pirosat és a rózsaszínt ne lehetne egy szetten belül kombinálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top