Öltözködjünk

11 tündéri karácsonyi ajándékötlet gyerekeknek, magyar tervezőktől

Játékok, könyvek, kiegészítők és egyéb cukiságok gyerekeknek, magyar tervezők kollekcióiból.

A legújabb Juhász Dóra-táskakollekció a legkisebbeknek kedveskedik: a valódi bőrből készült állatfigurás táskák nemcsak elég helyet biztosítanak a pakoláshoz, de a fényvisszaverő elemei a jól láthatóságot biztosítják a kis tulajdonosoknak. Az első széria Mr. Monkey névre hallgat, de hamarosan jön Ms. Kitty, a cica és Mr. Bear, a mackó is!

Jógakaland mese, játék és öröm egy időben! Az első magyar kézműves márka, amely a gyerekjógával foglalkozik, komplex módon. A családi vállalkozás alapja az Erdei jógakaland című mesekönyv, amely igazi játékká varázsolja a jógázást a gyerekek számára.

JÖF célkitűzése a fiatalokkal újra megszerettetni a magyar népművészetet, frissebb, a mai kornak megfelelő formába öntve, hogy újra a mindennapjaink részévé válhasson. A folyamatosan bővülő Little Hungarians és Budapest témájú termékcsalád kedves és szerethető figurákból áll, ezekből készítenek posztert, kártyát, kifestőt, naptárt, párnát.  

Paintnest  egy fiatal csapat, akik szeretnék a modern designt átemelni különböző platformokra, ezért termékeik sokféle stílusban változatos technikákkal készülnek, így bárhol remekül mutatnak. Kínálatukban takarók, törölközők, táskák és képek szerepelnek, melyeket kérésre örömmel egészítenek ki a megajándékozott nevével.

A Judit Vigvári Design   missziója a magyar népi motívumkincs újragondolásával modern, hagyományőrző kollekciók alkotása a jövő felnövekvő generációi számára. 


Caracol Baby termékei természetes anyagokból, kis példányszámban készülnek.  A kézzel varrott, vidám színű hordozók, puha talpú cipők, ruhák, ovis táskák babáknak, gyerekeknek, mamáknak és papáknak kényelmes megoldást kínálnak.

Harmath Vera, a Veru design megálmodója gyerekeknek készít egyedi és kis szériás képeket, lakberendezési tárgyakat. Harmonikus színek, kedves figurák, pozitív üzenetek jellemezik tárgyait.


Aki figyel arra, hogy csemetéi időben megismerkedjenek a minőségi irodalmi élménnyel, azoknak kínál alternatívát a Csimota Könyvkiadó, mely azzal az újító szándékkal indult, hogy fiatal, ám elismert szerzők műveit jelentesse meg, valamint hogy a hagyományos irodalmi igényesség mellett felhívja a figyelmet a korai képi és vizuális nevelés fontosságára.

Mindenkinek jár egy kis szünet! Egyedi tervezésű, környezetbarát, vízhatlan uzsonnástáskák, szendvicsestasakok, kiegészítők – kicsiknek és nagyoknak a Kivibagtől!


Színes és vidám textilfigurák, nyulak, mackók, rókák, békák és cicák, csecsemőknek készülő készségfejlesztő textiljátékok, babalabdák és újabban lakberendezési kiegészítők. Ez a Lencsi Művek. A  bájos figurákat kezdetben kislányának készítette a tervező,  azóta is kizárólag csak olyan dolgokat készít, amelyek őt már meggyőzték.


HomeArtBudapest, azaz a HAB két barátnő által megálmodott álom: olyan egyedi lakásdekorációs és gyerekeknek szóló termékek létrehozása, melynél az egyedi grafikával nyomtatott textil adja a termék különlegességét, varázsát.

 

Egy héttel karácsony előtt, december 17-én lesz a WAMP idei legnagyobb és egyben utolsó designvására. Ahogy eddig is, a WAMP-on személyes és igényes ajándékokkal lephetjük meg szeretteinket, legyen szó akár ruháról, egyedi kiegészítőkről, ötletes lakberendezési tárgyról, gyerekjátékokról vagy különleges finomságokról.

Aranyvasárnap több mint 250 tervező, kiállítás, workshopok és egy izgalmas játék is várja a látogatókat. Ilyenkor még nem késő beszerezni a karácsonyi ajándékot, a WAMP-on pedig az egyedülálló és széles kínálatnak köszönhetően nem lesz nehéz megtalálni a megfelelő meglepetést. 

Millenáris, B csarnok
1024 Budapest, Kis Rókus u. 16–20.
Nyitvatartás: 10–18 óráig
A belépés 500 Ft, amely levásárolható.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top