Öltözködjünk

Ez a lány megmutatja, hogy kerekesszékben is lehet bárki divatos

A divatrajongó lány a kerekesszékét is divatosan „öltözteti”.

A 20 éves Elsie Tellier örökletes genetikai betegségben, cisztás fibrózisban szenved, amely leginkább a légzőszervi és a bélrendszert érinti. A betegség szövődményei miatt a lánynak gyakran kerekesszéket kell használnia, hogy könnyebben tudjon közlekedni. Tellier imádja a divatot, blogot is vezet a témával kapcsolatosan, ám elmondása szerint nehéz volt olyan ruhákat találnia, amiket kényelmesen viselhetne a kerekesszékben.

A lány ezért úgy döntött, megváltoztatja a gondolkodásmódját, nem bújik el, éppen ellenkezőleg! Divatosan és csinosan öltözködik és a kerekesszékét is hasonló dekorációkkal dobja fel. Erről vallott nemrég Twitterén is:

Régen csúnyának éreztem magamat a kerekesszékemben, de meg akarom mutatni, hogy így is divatos lehet bárki. A divatra úgy tekintek, mint egy kiindulópont. Sok ember számára a fogyatékosság idegennek tűnhet, de a divat olyan módot jelent, amely segít a a különbségek okozta akadályok lebontásában. A fogyatékkal élők a világ legnagyobb kisebbsége, de a a legkevésbé reprezentáltak. Mindig örömömre szolgál, ha olyan szórakoztató módon öltözöm, amitől jól is érzem magam, és az embereknek lehetőségük nyílik arra, hogy megálljanak az utcán arról beszélgetni, mit viselek, vagy milyen a stílusom.

Yahoo Lifestlye

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top