Öltözködjünk

Ezeket a ruhákat hordhatja Meghan Markle az esküvő után

Divatszerkesztők állították össze azokat a ruhákat, márkákat, amelyeket vélhetőleg II. Erzsébet, valamint a Kensington-palota engedélyez Meghan Markle számára az esküvő után.

Meghan Markle májustól csakis azoknak a divatházaknak a ruháit viselheti, amelyeket II. Erzsébet, valamint az udvar jóváhagy. Természetesen a királynő már Katalin esetében is szinte mindenre rábólintott, és vélhetőleg még engedékenyebb lesz Meghan Markle-vel, hisze míg Katalin hercegnéből egyszer királyné lesz, addig Meghan vállát nem nyomja ekkora teher.

Divatszerkesztők szerint Meghan Markle az alábbi tervezők listáját fogja leadni a palotának, vélhetőleg az összesre rábólintanak majd.

  • Jason Wu ruháit többször viselte már az esküvőjére készlő Meghan. Bár sokan úgy vélik, hogy Harry herceg kedvesének az elegánsabb darabokat kellene kiválasztania a kollekcióból.
  • Alexander McQueen kreációja is volt már a jövendő hercegnén. Erre a divatházra is igent fognak mondani a palotában, hiszen Katalin hercegnő legtöbb szettje (köztük az esküvői ruhája is) innen van.
  • Skóciában egy elegáns Burberry kabátban üdvözölte a tömeget Meghan Markle, aki erre a márkára is megkapja majd a királynő áldását.
  • A pletykák szerint Roland Mouret tervezi Harry herceg menyasszonyának esküvői ruháját, így vélhetőleg ők is engedélyt kapnak a palotától.
  • Victoria Beckham igencsak büszke lehet magára, hiszen Meghan Markle az ő kabátjában pózolt az eljegyzési fotókon. Mivel Beckhamék egyébként is remek kapcsolatot ápolnak a királyi családdal, az egykori Spice Girl által tervezett ruhákból egyre többet látunk majd a jövendő hercegnőn.

Meghan Markle és Harry herceg Skóciában (fotó: Profimedia)

Amiről jobb, ha  Meghan lemond

A színésznő kedveli az úgynevezett „street style” stílust, csakhogy amikor már hivatalosan is csatlakozik a királyi családhoz, le kell mondani azokra a ruhákról és szoknyákról, amik alig takarják a combját. Ilyen például néhány Veronica Beard darab, ami jelenleg még megtalálható Meghan szekrényében.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top