Öltözködjünk

Meghan Markle Katalin hercegnéhez öltözött

Harry herceg jegyese hajlamos megszegni a királyi családra vonatkozó öltözködési szabályokat, fel is hánytorgatták már neki jó párszor. Most végre úgy tűnt, sikerült törlesztenie, de így is becsúszott egy kis hiba.

Lábait rendre rossz ruhába bújtatja: hol csupasz bőrét mutogatja szoknyában, mint eljegyzésük bejelentésekor tette, hol pedig nem átall nadrágot húzni, ami szintén tiltólistás a hölgyek számára.

A sok divatbaki után most végre mindenki fellélegezhet, Meghan legutóbb az etikettszabályokat betartva nejlonharisnyába bújtatta lábait. A jeles eseményre a nemzetközösség napi ünnep alkalmából került sor, ahol Harry herceggel, II. Erzsébet királynővel és a királyi család többi tagjával együtt vett részt. Bár a valódi trendszetterek máglyára vetnék a testszínű ruhaneműt, kétségtelen, hogy az etikett előírja a harisnya viselését a hölgyek számára még a legmelegebb nyári napokon is. Csak épp a leendő hercegné gondolta eddig úgy, rá nem vonatkoznak az ósdi előírások.

Megnézem
Összes kép (4)

A Westminster Apátságban tartott eseményre Amanda Wakeley világos krémszínű kabátját és sötétkék ruháját viselte, az outfitet Stephen Jones által tervezett barett sapkával, Mulberry Darley kézitáskával és Manolo Blahnik tűsarkúval egészítette ki, ami mind szép és jó lenne, ha épp Katalin hercegné nem ugyanolyan magassarkúban jelent volna meg az ünnepségen. Nemcsak a fazon, még a szín is passzolt, mint ahogy ruhájuk is szépen harmonizált, egyesek szerint talán túlságosan is.

Meghan Markle és Katalin hercegné a nemzetközösség napi ünnepségen, színharmóniában (Fotó: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top