Öltözködjünk

Három éve mezítláb jár, és ha rajta múlik, többé nem is húz cipőt

Az esküvőjén is mezítláb volt, most pedig komoly gyalogtúrára készül férjével a fiatal nő.

A 20 éves Kasandra Smith sosem szeretett cipőt viselni, iskolába leginkább papucsban járt, 2015-ben pedig, miután befejezte a tanulmányait, elkezdett mezítláb járni. Két hónappal később eldöntötte, hogy teljesen felhagy a lábbelik viselésével. Még az esküvőjén is mezítláb volt. Az egyedüli ok, amiért hajlandó lenne újra cipőt húzni, ha olyan munkát kapna, ahol ezt feltétlenül megkövetelik.

Kasandra Smith (@crystal.earth.witch) által megosztott bejegyzés,

A fiatal nő azt mondja, könnyebbnek, spirituálisabbnak, nyugodtabbnak és magabiztosabbnak érzi magát, mióta mezítláb jár, emellett a bőre is egészségesebb lett. Bár érte néhány baleset, egyszer tüskébe lépett, egy másik alkalommal pedig szilánkba, azt mondja, ezek a kezdeti időszakban történtek, azóta már sokkal vastagabb a bőr a talpán.

Kasandra Smith (@crystal.earth.witch) által megosztott bejegyzés,

Azt mondja, az emberek reakciói vegyesek, amikor meglátják, hogy mezítláb jár. Van, aki gusztustalannak tartja, de a legtöbben inkább kíváncsiak.

Kasandra azt tervezi, hogy a jövő hónapban 870 kilométeres gyalogtúrára indul a férjével, Donnal. Bár biztonságból visz magával egy flip-flop papucsot, bízik benne, hogy nem lesz szükség arra, hogy felvegye.

Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top