Öltözködjünk

Meghan Markle-nek két esküvői ruhája lesz

Meghan Markle alig várja, hogy mindenkit meglepjen, különösen leendő férjét.

Meghan Markle és Harry herceg esküvőjéig már egy hónap sincs hátra, és persze az egyik legizgalmasabb kérdés, hogy milyen ruhát visel majd az ara. Illetve milyen ruhákat. Ugyanis a Vanity Fair értesülései szerint Meghan Markle-nek nem csak egy esküvői ruhája lesz.

Meghan Markle (Getty Images)

„Két ruhája lesz, egy a ceremóniára, egy pedig estére. Az a terv, hogy a szertartás után öltözik át, így egész éjjel partizhat egy elbűvölő, de kevésbé szoros öltözékben. Meghan alig várja, hogy mindenkit meglepjen, különösen Harryt. Maga az esküvői ruha hagyományos és elegáns lesz. Csipkéről és ujjakról is szó van, és Meghan szorosan együtt dolgozik a tervezővel, akinek a kiléte szigorúan titkos” – nyilatkozta a lapnak egy, a színésznőhöz közelálló forrás, aki hozzátette, hogy még Harry hercegnek sem árulták el, ki tervezi a ruhákat.

Katalin hercegnének egyébként szintén két esküvői ruhája volt: az egyik az a Grace Kelly-stílusú kreáció, melyet Sarah Burton tervezett a számára, a másik pedig egy elefántcsontszínű, letisztult vonalú szaténruha, melyhez egy angórakardigánt is felvett az esti fogadásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top