Sztárok

Harry herceg és Meghan Markle nem kérnek nászajándékot, inkább adakoznak

Májusban lesz az esküvő, a nászajándék rendhagyó. Harry herceg és Meghan Markle jótékonykodásra kéri a vendégeket.

Napi szinten derülnek újabb és újabb kulisszatitkok Harry herceg és Meghan Markle május 19-i esküvőjéről, legutóbb például arra derült fény, hogy Harry és menyasszonya ugyanolyan parfümöt használnak majd. A mai hírek közt szóba került a szokatlan nászajándék, a házaspár ugyanis úgy döntött, hogy nem kérnek semmit, hanem választottak szám szerint hét indiai alapítványt, és arra kérik a vendégeiket, hogy nekik adományozzanak ahelyett, hogy drága holmikra költenének, és a királyi párnak adnák. 

Nottingham, 2017. december 1. Harry herceg és Meghan Markle amerikai színésznõ érkezik a Terrence Higgins Trust brit jótékonysági szervezet nottinghami rendezvényére az AIDS elleni küzdelem világnapján. A párnak ez volt az első hivatalos programja azután, hogy négy nappal előtte bejelentették eljegyzésüket. (MTI/EPA/Nigel Roddis)

A Buckingham palota közleménye szerint Harry és Meghan olyan alapítványokat választottak, melyek hajléktalanokkal, a HIV fertőzéssel és HIV fertőzöttekkel foglalkoznak, illetve programjukban szerepel a szegények felzárkóztatása és a nők egyenjogúsága.

(via Economic Times)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top