Öltözködjünk

A húsz éves báli ruha túlélte a hurrikánt

Tracy Maness soem gondolta volna, hogy éppen húszéves báli ruhája éli túl a pusztító Harvey hurrikánt, és ráadásul még barátja kislányát is boldoggá teszi.

Tracy Maness édesapjának houstoni házában a legtöbb ingóság odaveszett a pusztító Harvey hurrikán során. Valamilyen csoda folytán azonban éppen a húszéves, középiskolai szalagavatóján viselt báli ruhája maradt épségben. 

Gyerekkori barátjának, Selene Ballestas és családjának az otthonát is elöntötte a víz az áradás miatt. Az ő bútoraik, ruháik nagy része is megrongálódott és a sok anyagi kár közepette nem tudták, hogy miből fognak báli ruhát vásárolni ballagó nagylányuknak. Tracynek jutott eszébe az ötlet, hogy Selene lánya felpróbálhatná az ő egykori báli ruháját. A piros báli öltözék pedig olyan csodásan állt rajta, mintha csak ráöntötték volna. Így aztán a Harvey hurrikánt túlélt, még mindig kitűnő állapotban lévő báli ruha most egy újabb végzős lányt tesz boldoggá élete nagy napján.

(Forrás: Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top