Öltözködjünk

Élő adásban rúgták ki a műsorvezetőt

Egy állami hivatalnok felhívta a csatornát, és már állították is le az élő adást...

Egy kuvaiti tévécsatornán két perccel a műsor vége előtt lekeverték az élő adást, és kirúgták a vetélkedő műsorvezetőjét, Amal Al Awadhit, mégpedig az öltözéke miatt. Az állami tulajdonú csatorna menedzsereit előzőleg egy állami hivatalnok hívta fel, és arra utasította őket, hogy azonnal állítsák le az adást.

Al Awadhi a Snapchaten azóta részleteket is elárult a történtekről. Szerinte semmilyen olyan szabály ellen nem vétett, ami a szerződésében szerepel, ráadásul, mivel Ramadán van, fokozottan odafigyelt arra, hogy mit visel, és miről beszél, hogy semmilyen tradíciót ne sértsen meg. 

Az ügy alaposan megosztja a közvéleményt. A Twitteren olvasható posztok szerint akadnak, akik egyetértenek a televízió döntésével, mert a Ramadán idején visszafogottabban kellett volna kinéznie. Mások szerint valójában nem is a ruhája, hanem az alkalmatlansága miatt bocsátották el a tévést. Az ellentábor azonban úgy véli, hogy amit Al Awadhival tettek, az igazságtalan, és ilyesmi csak diktatórikus államokban történhet meg.

stepfeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top