Öltözködjünk

Foci-vb 2018: divatot teremtett mellényével az angolok kapitánya

Szerda este játszik a döntőbe jutásért egymással az angol és a horvát válogatott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében. Bármi is lesz a mérkőzés eredménye, az már biztos, hogy az angolok szövetségi kapitánya, Gareth Southgate stílusikonná vált. Elegáns mellénye hiánycikk lett a boltokban.

Függetlenül a szerda esti angol–horvát világbajnoki elődöntő eredményétől, egy sikert már elkönyvelhet Gareth Southgate, az angol válogatott szövetségi kapitánya: elegáns megjelenésével stílusikon lett.

Gareth Southgate angol szövetségi kapitány az oroszországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjének Kolumbia–Anglia-mérkőzésén – MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Southgate nem zakót visel fehér inge felett, mint némelyik kapitány, hanem az angol válogatott hivatalos öltöztetője, a Marks & Spencer mellényét hordja. A Nemzeti Sport beszámolója szerint a szerdát több angol lap „mellényszerdának” hirdette meg, mondván, a szurkolók vegyenek mellényt, ezzel kifejezve támogatásukat a csapat és a szövetségi kapitány iránt.

A szurkolóknak annyira bejött a stílus, hogy a divatcég kifogyott a mellényekből, a szabóknál pedig megnőtt a forgalom. Nem csak a szurkolók, a szabók is meglátták a lehetőséget a ruhadarabban. Tom Wharton úri szabó, aki több híresség öltöztetője, egy felajánlást is tett: ha Anglia megnyeri a világbajnokságot, Southgate-et életfogytig ellátja mellényekkel.

„Amióta a szurkolók látták a mellényt Gareth Southgate-en, jönnek a hívások, mindennap pluszügyfelekkel számolhatunk. Elindított valamiféle divathullámot, annyi biztos. Fantasztikus ez a vb-menetelés, az edzőnk pedig tökéletesen hozza egy valódi úriember stílusát. Az ajánlatunk teljesen komoly, és ha megnyerjük a vb-t, akkor bármilyen kérését teljesítjük” – mondta Tom Wharton a Gloucestershire Live-nak.

Tom Wharton szabóműhelye nem olcsón dolgozik, egy mellény akár 300 fontba is kerülhet a Barrington Ayre-nél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top