Öltözködjünk

Melania Trump a ruhájával üzent

Fekete öltözékben jelent meg Melania Trump kedden az ENSZ közgyűlésén. Ruhaválasztása a szakértők szerint a legkevésbé sem volt véletlen.

Donald Trump kedden az ENSZ közgyűlésén tartott beszédet, az eseményre pedig felesége is elkísérte. Melania Trump ezúttal  fekete Christian Dior ruhát és szintén fekete cipőt viselt. Öltözékével számos politikai kommentátor szerint azt üzente, hogy támogatja a #BelieveSurvivors mozgalmat, mely arra bátorítja az embereket, hogy álljanak ki Christine Blasey Ford mellett, aki a legfelsőbb bíróság tagjának jelölt Brett Kavanaughot azzal vádolta meg, hogy szexuálisan bántalmazta őt a középiskolában.

Melania Trump (Getty Images)

A fekete szín mindemellett a #MeToo, illetve a #TimesUp jelképe is, mely mozgalmakhoz Donald Trump negatív hozzáállása közismert. Így könnyen lehet, hogy a first lady a férjével szembeni ellenvéleményét fejezte ki ruhaválasztásával.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top