Öltözködjünk

Melania Trump botrányos ruhában látogatta meg a családjuktól elszakított gyerekeket – fotó

A first lady maga is rájött a hibára, mert menet közben átöltözött, de még így is magyarázkodásra kényszerült a szerencsétlen ruhaválasztás miatt.

Melania Trump korábban élesen bírálta férje, Donald Trump menekültpolitikáját, amelynek része volt az is, hogy az illegális határátlépőktől elszakították a gyerekeiket.

A first lady most meglátogatta a családjuktól a mexikói határon elválasztott gyerekeket a texasi gyűjtőtáborban. Ám az akció nagyon rosszul sült el.

Melania ugyanis egy olyan kabátban jelent meg, amelynek a hátára az volt írva:

I really don’t care, do U?
Magyarul: Engem tényleg nem érdekel, és téged?

A first lady valószínűleg szembesült a botrányos ruhaválasztásával, mert a marylandi katonai bázisra még a Zara kabátban érkezett, de mire Texasba ért, lecserélte egy másik darabra.

Melania Trump autóba ül a Marlyand állambeli Andrews légitámaszponton, miután látogatást tett egy befogadó központban, ahol illegálisan bevándorló szüleiktõl elszakított gyermekekre vigyáznak a dél-texasi McAllen településen (Fotó: MTI/AP/Andrew Harnik)

A ruha miatt rengeteg kritikát kapott Melania Trump, aki szóvivőjén keresztül magyarázkodott:

A Zara divatház modellje »egyszerű dzseki, nincs rejtett üzenete«. A sajtófőnök hozzátette: a látogatás a fontos, és reméli, hogy »a sajtó nem a ruhára összpontosítja figyelmét«.

A McAllenben található táborban jelenleg 58 gyermekre vigyáznak. Az ott tartott kerekasztal-beszélgetésen a first lady az iránt érdeklődött, hogy milyen fizikai és lelki állapotban vannak a gyerekek, hányszor beszélnek telefonon a szüleikkel, és milyen ellátásban részesülnek.

A Politico című lap értesülései szerint Melania Trump a Fehér Házban a színfalak mögött keményen érvelt a migráns családok szétszakítása ellen, és a problémát külön megvitatta férjével is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top