Öltözködjünk

Egyforma ruhában házasodott a menyasszony és a vőlegény

A férfi teljesen heteroszexuális, mégis szeret női ruhákban járni.

Emma Sparre-Slater és Ian Newman 2014-ben ismerkedtek meg egy fesztiválon, ahol a nő az egyik színpad menedzsereként dolgozott, a férfi pedig egy előadásban lépett fel.

Emmának már akkor megtetszett Ian, a férfi azonban nem volt szingli, így csak munkakapcsolat alakult ki közöttük. 2016-ban azonban mindketten egyedülállók voltak, így elkeztek jobban megismerkedni, e-mailezni, üzeneteket váltani. Végül megbeszélték, hogy Emma pár héttel később meglátogatja Iant az otthonában. A férfi felkészítette arra, hogy otthon szeret „mesésebben” öltözködni, a nő azonban nem tudta, mire érti ezt. Amikor aztán megérkezett Ianhez, kiderült, hogy a férfi egy Diane nevű nő alteregójával, nőnek öltözve éli az életét.

Emma, bár először meglepődött, ám mégsem veszítette el érdeklődését Ian iránt. 

„Ő valóban kedves ember, tele melegséggel, szelídséggel, kedvességgel és intelligenciával, az a tény pedig, hogy szoknyát és magas sarkú cipőt visel, nem változtat ezen” – fogalmazott Emma.

Instagram/@emmasparreslater

Ian elárulta Emmának, hogy gyerekkora óta érdeklik a női ruhák, de csak 2011 óta öltözik ilyenekbe. Ugyanakkor azonban teljesen heteroszexuális, és férfiként definiálja magát.

A pár két év együtt járás után döntött úgy, hogy összeházasodnak, mégpedig Las Vegasban. Bár több hét eltéréssel választottak maguknak esküvői ruhát, mindkettejüknek ugyanaz az 50-es évek stílusát idéző modell tetszett meg. Így végül egyforma ruhában fogadtak egymásnak örök hűségek, családjuk és barátaik körében.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top