Öltözködjünk

Egyre kelendőbbek a zsebes esküvői ruhát

Sosem voltak még olyan kelendők a zsebbel ellátott esküvői ruhák, mint mostanában.

Úgy látszik, a genderegyenlőség új szimbóluma a zseb: miután fellángolt a vita, hogy miért kisebbek a zsebek a női, mint a férfinadrágokon, most egy újabb ruhadarab kapcsán vetődött fel a zsebek kérdése, jobban mondva azok hiánya. Az esküvői ruhákról van szó.

Két brit esküvőszervezéssel foglalkozó oldal, a Bridebook és a Weddingplanner is megerősítette, hogy a modern menyasszony zsebet akar a ruhájára. Míg egyesek a mobiljukat csúsztatnák a zsebükbe, mások a zsebkendőt tartanák a kezük ügyében.

A londoni Mirror Mirror Couture tervezője, Maria Yiannikaris úgy fogalmazott, hogy míg régen illetlenség lett volna egy menyasszonynak zsebre tett kézzel megjelennie az oltárnál, ma már lazulnak a szokások, és senki nem fog ferde szemmel nézni egy zsebes esküvői ruhára. A tervező azt is hozzátette, semmibe nem kerül zsebet biggyeszteni a ruhára, amiből egyébként ő is több megrendelést kap. 

independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top