Otthon

Milyen internetet válasszunk? (X)

Sokan esünk abba a hibába, hogy elmérjük magunkat egy-egy vásárláskor, és csak később derül ki, hogy sokkal több/nagyobb kellett volna belőle, vagy éppen sokkal kevesebb/kisebb is elég lett volna. A piacon kapható internet csomagok között sem könnyű választani, sok méretben kapható, nagyon változó áron, egyik csomagban csak levelezéshez elég adatforgalom van a "fix" árban, mások nem tartalmaznak ilyen korlátot.

A upc internet éppen olyan hűségnyilatkozat nélküli internet-elérést nyújt, amilyenre vágyunk – interaktivitás, gyorsaság, kényelem és a legnagyobb fokú szabadság, amivel igazán jó kaland az internetezés. Mindezt a szélessávú kábelnek köszönhetjük, amely nagy sebességgel képes sok adatot eljuttatni az otthonunkba. A upc internet szolgáltatása a kábeles kapcsolatnak hála, megbízható és állandó kapcsolatot teremt az internettel. Ráadásul nincs szükség elkötelezettségre sem, mert a upc-nél most nem kell hűségnyilatkozatot kötni.

A upc-nél tisztában vannak azzal, hogy az emberek sokfélék, különböző igényekkel, ezért az eltérő felhasználói igényekhez igazodva különböző gyorsaságú adatforgalmat, le- és feltöltési sebességeket biztosító szolgáltatási csomagokat alakítottak ki. Vegyük szépen sorba:

chello start (max. 512/256 kbit/s le- és feltöltési sebesség):

Azoknak, akik nem sűrűn, és akkor is csak a legalapvetőbb dolgokra használják az internetet.

chello bronze (max. 2/1 Mbit/s le- és feltöltési sebesség):

Azoknak, akik gyakran interneteznek, és nem érik be annyival, hogy megnézik az e-mailjeiket, és csevegnek az ismerősökkel. Gyakran töltenek le zenét vagy videófájlokat, és szeretik, ha mindez nem telik napokba. Valóban igyekeznek kihasználni mindazokat a lehetőségeket, amelyeket a világháló kínál.

chello silver (max. 10/2 Mbit/s le- és feltöltési sebesség):

Azoknak, akik nem szeretnek kompromisszumot kötni, és egy időben akár több sebességigényes alkalmazást is használnának. Ez a csomag akkor is megfelelő, ha a család egyik tagja online tv-adót néz, miközben a háttérben letöltések futnak. Játék a neten vagy webkamerás chat – mindez nem jelenthet gondot többé.

chello gold (max. 20/3 Mbit/s le- és feltöltési sebesség):

Azoknak, akik a maximális teljesítményt várják el az internet-szolgáltatástól, akár 3 gép egyidejű használatánál is. Letöltés, feltöltés, online munkafolyamatok, webkonferencia, mindez problémamentesen, könnyedén – vállalkozásoknak, kisebb cégeknek is. Persze, akkor is kitűnő választás, ha inkább csak játékra és szórakozásra használjuk a világhálót.

Ezek között biztosan Te is megtaláltad a hozzád leginkább passzoló internetet 🙂 És ne feledd: bármelyiket is válaszd, nem kell egy életre elkötelezned magad, mert a upc-vel hűségnyilatkozat kötése nélkül netezhetsz!

Felébresztettük a kíváncsiságodat? Klikkelj ide, és tudd meg a részleteket!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top