Otthon

Gépi mosogatás? Tiszta sor! (X)

Szeretnéd, hogy edényeid ragyogóan tiszták legyenek? A megoldás egyszerű: szerezz be egy mosogatógépet!

Egy európai országokban, – köztük Magyarországra is kiterjedően elvégzett – mosogatási szokásokat összehasonlító tanulmány alapján kézi mosogatáskor körülbelül 40°C-os vizet használsz, míg gépi mosogatás során a víz hőmérséklete akár a 70°C-ot is elérheti. Így amennyiben gépet használsz, a magasabb hőmérsékletű vízzel nagyobb hatékonyságot és magasabb tisztítóhatást érhetsz el.

Nem árt tudnod azt sem, hogy mosogatógép használatával jelentősebben több baktériumot távolíthatsz el edényeidről, mint kézi mosogatással. Ha igazán fontos számodra a tányérok, edények higiénikus tisztasága, mosogatógépedet használd az alábbi Calgonit termékekkel:

Calgonit Quantum

A Calgonit legjobb mosószere, legjobb PowerBall-ja és legjobb gélje egy tablettában!

A Calgonit Quantum egy olyan multifunkciós mosogatógép tabletta, amely 3 különálló rekeszben tartalmaz port, gélt és PowerBallt teljesen feloldható formában.

Ezzel az intelligens megoldással a különböző adalékanyagok külön-külön, egymás után lépnek működésbe a magasabb mosogatási hatékonyság érdekében.

 

Calgonit Max in 1

A Max in 1 multifunkcionális tabletta integrálja mindazon tulajdonságokat, melyekkel a többfunkciós Calgonit tabletták rendelkeznek, így használata mellett nincs szükség sem só, sem öblítő használatára.

Tartalmazza a szükséges tisztítószereket és adalékanyagokat, ráadásul még kicsomagolni sem kell, mert feloldódik mosogatás közben.

Hogy a tisztítóhatás az első tablettától az utolsóig kiváló lehessen, a Max in 1 tablettákat visszazárható dobozkába zártuk, hogy a Max in 1 ereje valóban csak akkor hasson, amikor igazán szükséged van rá.

 

Calgonit mosogatógép illatosító és szagsemlegesítő

Frissítse fel mosogatógépét a Calgonit üde és friss illataival!

A mosogatógépbe helyezett edények kellemetlen szagot áraszthatnak, melyet a Calgonit illatosító semlegesít, és kellemes illatot biztosít két mosogatás között is.

 

Kettős hatású Calgonit mosogatógép tisztító

Az új, kétfázisú mosogatógép tisztító segít eltüntetni a mosogatógépben lerakódott zsírt, és segít megszüntetni a vízkőlerakódást, hogy a mosogatógép higiénikusan tiszta maradhasson.

A termék rendszeres használatával könnyedén karbantarthatod mosogatógéped, és megakadályozhatod, hogy a zsír és vízkő lerakódjon a fontosabb alkatrészekre, hogy géped teljesítménye legjavát nyújthassa. A tisztább mosogatógép tisztább edényekhez vezethet!

 

Calgonit Diamond Shine gépi edényöblítő

Segít meggátolna a vízkőfoltokat és ragyogó csillogást biztosít edényeinek!

A Calgonit Diamond Shine edényöblítő csökkenti a víz felületi feszültségét, így a víz szabadon le tud folyni az edényekről, anélkül, hogy száradás közben vízcseppfoltokat hagyna.

Használata mellett csökken a szárítási idő, és a vízkő lerakódás meggátolásában is segít.

 

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top