Otthon

Egy gép, melynek van helye az életedben (X)

Bizonyára már Te is számtalanszor hallottál a gépi mosogatás előnyeiről, így tudod, ha felhagysz a fárasztó kézi mosogatással, rengeteg vizet, energiát és nem utolsósorban időt takaríthatsz meg. A legújabb mosogatógépek használatával már akár 15 liter vízzel is megtisztíthatsz 12 terítéket, ráadásul úgy, hogy mindeközben akár 2.5-szer kevesebb energiát használsz fel, mintha kézzel mosogatnál egy európai országokban, - köztük Magyarországra is kiterjedően elvégzett - mosogatási szokásokat összehasonlító tanulmány szerint.

Eddig csupán azért nem döntöttél a kényelmes gépi mosogatás mellett, mert úgy gondoltad, konyhád túlságosan kicsi ahhoz, hogy elférjen benne egy mosogatógép?

Ha lakásod konyhája nem tartozik a legnagyobbak közé, akkor sem kell naponta kézzel mosogatnod edényeidet, hiszen rengeteg helyen kaphatók már kisebb gépek is, melyeket könnyűszerrel elhelyezhetsz konyhádban. Ráadásul, ha kedved tartja, akár szabadon álló mosogatógépet is vásárolhatsz, így konyhádon belül szinte bárhol megoldhatod új géped elhelyezését.

Attól sem kell tartanod, hogy mosogatógéped beüzemelése felfordulással jár, hiszen ez egyszerűen, rövid idő alatt elvégezhető, s ettől kezdve még nagyobb rend és tisztaság uralkodik majd konyhádban.

Számtalan mosogatógép-típus közül válogathatsz igényeidnek megfelelően. A legújabb típusok különböző kényelmi funkciókkal könnyítik meg életed, és arról is gondoskodnak, hogy hónap végén alacsonyabb összeget láthass villany-, víz-, vagy gázszámládon.
Nincs több kifogás tehát, lásd be, egy mosogatógépnek van helye az életedben és a konyhádban is!

Használj mosogatógépet, hogy elmondhasd magadról: olyan modern háztartást vezetsz, ahol kevesebb víz és energia fogy, ráadásul a háziasszonynak – neked – több ideje marad az igazán fontos dolgokra.

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top