Otthon

Óvja együtt otthonát és autóját! (X)

Mindenki szeretné biztonságban tudni értékeit. Most a 2008. december 31-éig tartó akció keretében a meglévő vagy a 2009. január 1-jei kockázatviselési kezdettel kötött Allianz gépjármű-biztosítások mellé az Allianz otthonbiztosítás számos kedvezménnyel köthető meg.

Az Allianz otthonbiztosítás átfogó szolgáltatásokat nyújt mind a lakásokra, házakra, vagyontárgyakra, mind a családra vonatkozóan.

Az élet-, baleset- és egészségbiztosítás a család minden tagjára korhatár nélkül kiterjed, a szolgáltatások, azok nagysága a család igényeinek és lehetőségeinek megfelelően választhatók a szerződési feltételek figyelembe vételével. A vagyontárgyak védelmét az emelt szintű alapszolgáltatások mellett extra szolgáltatások is segítik, amelyek az otthonhoz igazítva választhatók és állíthatók össze.

És most mindezt akciós áron!

Az akció ideje alatt – a 2008. november 1-jétől december 31-éig – kötött Allianz otthonbiztosítás díjából, a szokott díjkedvezmények mellett, az Allianz 15% rendkívüli partnerkedvezményt ad minden ügyfelének, aki már rendelkezik a társaságnál valamilyen gépjármű-biztosítással, vagy most köt ilyet.

A 15%-os rendkívüli partnerkedvezmény az általános 3%-os partnerkedvezményből és a 2008. december 31-éig megkötött otthonbiztosítások esetében további 12%-os akciós engedményből tevődik össze.

Az Allianz otthonbiztosítás egyéb, folyamatosan rendelkezésre álló díjkedvezményei a fenti időszakban összeadódnak a rendkívüli partnerengedménnyel. Ennek köszönhetően akár 36%-kal kedvezőbb díjon köthető meg az otthon biztosítása. Az egyéb díjkedvezmények az épület kora, a választott kiegészítő biztosítások száma alapján, valamint a negyedéves-, féléves- vagy éves díjfizetési gyakoriság választása esetén, illetve a banki díjlehívással történő díjfizetés esetén járnak. Ha az ügyfél Allianz banki folyószámláról fizeti a biztosítás díját, akkor további díjengedményt adunk.

 
Autója mellett bízza ránk otthonát is!

Ügyfeleink az akcióról és a szerződéskötés lehetőségéről érdeklődhetnek a 06-40-421-421-es kék számon, a www.allianz.hu honlapon vagy az az ország számos pontján megtalálható Allianz-fiókokban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top