Otthon

Sziklaszilárd alapokon!

Az Allianz átfogó programot kínál a gazdasági válság hatásainak enyhítésére. Kedvező kamatok az Allianz Megtakarítási számla, Akciós Betét segítségével, valamint biztos anyagi háttér az Egzisztencia programmal!

Az Allianz Megtakarítási Számla egy kiemelt kamatozású sávos bankszámla, amelynek segítségével Ön kisebb összegű vagy bizonytalan ideig, akár csak néhány napra nélkülözhető megtakarításaira is magas kamatot érhet el! Most akár évi 13,5 % kamat lehetőségét kínáljuk lekötés nélkül (EBKM: 0,50% -14,01%).

 

Ha pedig pénzre van szüksége, a bankszámlákhoz hasonló egyszerűséggel havonta akár 3 alkalommal is kivehet egyenlege terhére korlátlan összeget ebből a megtakarításból úgy, hogy a bent maradó összegre Ön továbbra is a számla által nyújtott magas kamatot kapja. További részletekért kérjük, kattintson ide!

Ha megtakarításait az Allianz Akciós Betétben helyezi el, akkor most évi12,50%-os kamatot kínálunk, 4 hónapos futamidőre (nem akciós EBKM: 5,91-6,96%).

Ez a megtakarítási forma azok számára ideális, akik szeretik előre tudni, hogy pénzük után mekkora kamatra számíthatnak. Jelenleg a forint alapú lekötött, 4 hónapos akciós betétre érvényes éves 12,50%-os (EBKM:12,50%) betéti kamatot kínáljuk minden olyan ügyfelünknek, akik a betétlekötésekor vállalják, hogy a – Háttér számla kivételével bármely – lakossági bankszámlájukhoz igényelt betéti kártyájukat a betétlekötés futamideje alatt, havi két alkalommal, azaz 110 nap alatt 8 alkalommal vásárlásra használják, illetve azoknak, akik aktívan használják nálunk vezetett lakossági bankszámlájukat.

 

Az Egzisztencia programok keretében egy átfogó biztosítási programot dolgoztunk ki. A csomagon belül ügyfeleink élethelyzetükhöz illeszkedően négyféle védelmi szintet vehetnek igénybe; a munkanélküliségre vonatkozó biztosítási fedezetet mindegyik program tartalmazza.

 

Ügyfeleink maguk választhatják ki tanácsadóink segítségével a számukra leginkább testhezállót. A Háttér, Optimum, Extra és Nívó csomagok egyaránt tartalmaznak munkanélküliségre vonatkozó biztosítási fedezetet, emellett csomagonként eltérő összegű kártérítést is fizetnek baleseti halál és rokkantság esetén, továbbá baleset után napi térítést is folyósítanak az ügyfelek számára.

//

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top