Otthon

Konyhaálmok és álomkonyhák – hétvégén újra Konyhakiállítás

Folyamatosan csinosítgatjuk, változtatunk rajta, vagy ha úgy tartja kedvünk, teljesen átalakítjuk. A Konyhakiállítás pedig remek partner lesz ebben.
Konyhaálmok és álomkonyhák

A nagy konyhafüggöny-küldetés: a legjobb lakástextilüzletek » 

A konyhai élettér egyetlen önálló hazai kiállításán a legújabb konyhatrendeket, valamint a legnevesebb konyhabútor- és konyhagépgyártók újdonságait térképezhetjük fel. A kiállításon komplett enteriőrök mutatják meg, hogy alakult a sokáig tabuként kezelt konyha napjaink egyik legaktívabb helyiségévé, és miként kapcsolódik az étkezőhöz és a nappalihoz, otthonunk azon részéhez, ahol a legtöbb időt töltjük.

A bútorok és gépek mellett a konyhai élettér fontos felszereléseit és tartozékait, a kisgépeket, konyhai eszközöket és kiegészítőket is megtalálhatjuk a kiállításon.

Konyhaálmok és álomkonyhák


Kóstold meg Budapestet!

A rendezvényt idén is magas színvonalú gasztronómiai programok kísérik. Kovács Lázár, Bede Róbert és további sztárséfek egész napos színpadi bemutatói mellett a Taste of Budapest programban kiemelkedő éttermek készítik el és kóstoltatják a rájuk jellemző tipikus ízeket.

Konyhakiállítás

Időpont:
2011. március 4–5–6.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Nyitva tartás: minden nap 10–18 óráig

A kiállítás honlapján, a www.konyhakiallitas.hu oldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy 1,5 millió forint értékű konyhát sorsolnak ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top