Otthon

Íme, Nagy-Britannia legpocsékabb nyaralója

Potom 9500 fontért, azaz átszámítva majdnem 3 millió forintért kínálnak egy elhagyott, omladozó tengerparti kunyhót az angliai Ferringben, pedig még kilátással sem büszkélkedhet.
Íme, Nagy-Britannia legpocsékabb nyaralója

Lakáskultúra Élőben kiállítás »  

Igaz, hogy a szivárvány legkülönbözőbb színeiben pompázó kis kunyhók az angol tengerpart ikonikus színfoltjai, ám az eladásra kínált darabnál valószínűleg nem működik majd a szerelem első látásra.

A partot szegélyező nyaralóházikók többsége otthonosan berendezett, konyhával felszerelt, sőt még aludni is lehet bennük, ám ennek a Worthinghez közeli kalyibának – ami valószínűleg az ország legdrágábbra taksált tákolmánya – se ajtaja, se ablaka, sőt egy egész fala hiányzik. És ha ez nem lenne elég, tengerparti kilátás helyett csak egy kavicsos parkolóban gyönyörködhetünk, lévén, hogy az utolsó sorban található.
A kunyhóban nincs se folyóvíz, se áram, a linóleumpadló pedig lassan szétmállik, ennek ellenére Mark Oliver, a helyi ingatlanos igen optimista: „Ez egy nagyon keresett hely, és ezek a kunyhók ritkán válnak elérhetővé.”

Nagy-Britannia legpocsékabb nyaralója

Nagy-Britannia legpocsékabb nyaralója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top