Otthon

Eladó Harry Potter szülőháza

Itt a kihagyhatatlan lehetőség minden Harry Potter-rajongó számára: eladó a nagy sikerű regény írónőjének háza. A romantikus, régi ház ihlette Rowling több hősét.

Megvásárolható J.K. Rowling gyerekkori otthona komplett berendezéssel, illetve a regénybe illő lépcső alatti szekrénnyel, és csapóajtóval. A 19. század közepén épült kőház a festői Tutshill településen található, és nagyban inspirálta a Harry Potter-regényeket: egy kviddics-csapat a történetben például a faluról kapta a nevét (Tutshill Team).

Kukkants be a ház helyiségeibe! Katt a képre!
Kukkants be a ház helyiségeibe! Katt a képre!

A írónő 9 és 18 éves kora között a gótikus stílusban épült angliai házban élt szüleivel és testvérével. Ezt az egyik hálószoba falán hagyott titkos falfirka is tanúsítja: „Joanne Rowling itt aludt 1982-ben”. Az ingatlanért, amelyhez egy csodálatos kert is tartozik, 400 ezer fontot, vagyis 120 millió forintot kér jelenlegi tulajdonosa.

Könnyen lehet, hogy éppen egy Harry Potter-rajongó lesz az új tulajdonosa Anglia legvarázslatosabb házának, amelyben az írónő tinikorát töltötte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top