Otthon

Kutyanyelven készül reklámfilm az ebeknek – videó

Jellemző, hogy már direktben a kutyákat győzködik a legújabb eledel megvásárlásról.

Megáll a furgon, kiszáll a sofőr. Ekkor előugranak a négylábú gengszterek, elfoglalják a kocsit, és a következő pillanatban már a hegyi szerpentinen szlalomoznak a zsákmánnyal. Aztán megpördülnek, de a szikla szélén egyensúlyozva sikerül megmenteniük az utolsó raklap húsos finomságot, amelyet aztán vígan be is falnak.

Odanézz, Bodri!
Odanézz, Bodri!
Fotó: dailymail.co.uk

 

A legkülönbözőbb kutyafajtákat felvonultató reklámfilmnek, amely az Olasz meló című akciómozi kutyaparódiája, azonban a képi effektek mellett van még egy különlegessége: olyan magas frekvenciájú hangokkal látták el, amelyeket az emberi fül nem képes érzékelni, a kutyák viszont annál inkább.

A furfangos gyártók szerint – akik korábban tucatnyi négylábún tesztelték az Egyesült Királyságban most debütáló filmet – a hangokra felfigyelő ebek ugatásukkal fogják felhívni a gazdik figyelmét a fincsi eledelre. A különleges, magas frekvenciájú hangokat megszólaltató reklámfilm egyébként már tavaly is műsoron volt, de csak most látták el speciális, 18 ezer hertznél magasabb frekvenciájú zörejekkel.

Ezek után nem árt, ha tartunk otthon kutyasört is, hogy kedvenc ebünknek legyen miből hörpinteni a nagy izgalmakra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top