Otthon

Csajos színek és panoráma – költöznek az X-Faktor sztárjai

Muri Enikő a vidám és csajos kislakásra esküszik, az apollós fiúk, talán mert hárman vannak, igénylik a nagyobb tereket.

Csajos színek és panoráma - költöznek az X-Faktor sztárjaiMióta új helyre költöztek, egyre csak csinosítják otthonukat a tehetségkutató felfedezettjei. „Mindig is galériás lakást szerettem volna, és végre találtam is egyet a belváros szívében. Sok színes kiegészítővel varázsoltam csajossá, és ha itthon vagyok, mindig meggyújtok egy illatgyertyát – mesél lakásának légköréről a 21 éves Muri Enikő.

„A konyha elég pici, de a sok rohanás mellett nem is nagyon lenne időm főzni. A nappaliban sok személyes tárggyal veszem körül magam, de mégiscsak a fürdőszoba az én világom, hiszen sok időt töltök benne a készülődésnél. A nagy ruhásszekrény a galérián található, akárcsak az ágyam és a kis komód, ahol éppen aktuális könyveimet tartom” – lelkesedett új otthonáért.

Az Apollo23 triumvirátusának közös albérlete tágas és világos, teraszukról körpanoráma nyílik a fővárosra. „A konyha a lakás központja, gyakran ülünk itt össze a fiúkkal és a nagy házibulik is innen indulnak. Mindhármunknak külön szobája van, az enyémben például sok a könyv, de akad néhány füstölő is – avat be a részletekbe az együttes Tomija.

René viszont a polcaival elégedett. „Számomra fontos, hogy jusson elég hely a kiegészítőimnek, mivel sok ékszerem, órám, láncom van. Ezek praktikus tárolása nem egyszerű, kell a pakolófelület és sok kis doboz.” A legnagyobb szoba Tibinek jutott, itt a gitár került központi helyre. „Nálam nagy a jövés-menés, fontos, hogy mindig kéznél legyen. Ráadásul hatalmas erkélyünk van, ahonnan csodálatos a panoráma” – mondja az Apollo23 szépfiúja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top