Sztárok

Geszti kemény szavakat intézett mentoráltjaihoz

Zsinórban már másodszor Geszti Péter csapatainak kellett párbajozniuk az X-Faktorban. A mentor úgy gondolja, az Apollo 23-nak van jövője, ezért döntetlenre hozta ki az állást, a közönség kezébe adva a döntést. Ám az ő arcára is megdöbbenés ült ki, amikor kiderült, hogy a Rocktenors marad versenyben.
Geszti és az Apollo23
Geszti és az Apollo 23

„Az Apollo 23 egy jó értelemben vett piacképes dolog”

Sokszor úgy tűnt az X-Faktor adásai alatt, hogy Gesztinek hosszú távú tervei vannak az Apollo 23 együttessel. Vajon a mentor kiesésük után is egyengetni fogja a fiúk útját? „A Gringo Sztárral vannak terveim, hiszen a tavalyi felállással ellentétben most van egy saját zenekarom. Ennek ellenére azt gondolom, hogy az Apollo 23 egy jó értelemben vett piacképes dolog és őket is felkészületlenül érte a kiesés, mint mindannyiunkat” – kezdte a beszélgetést Geszti Péter. A mentor szerint a három szépfiú jövője a lélekjelenlétükön múlik. „Először nekik kell eldönteni, mit is akarnak. Én akkor tudok nekik segíteni, ha ők hajlandóak mindent megtenni a sikerért. Mert egyébként nem érdemes energiát befektetni.”

„Nem igaz, hogy csak a tinicsajok szavaznak”

Péter és a Rockentors
Geszti és a Rocktenors

Péter tisztában van vele, hogy az X-Faktorban tényleg “bármi megtörténhet”. Mint mondja, próbálta a csapatait felkészíteni erre, csak az Apollo 23 nem hitt neki. „Gyakran mondogattam nekik a színfalak mögött, hogy gyakorolják a párbajdalt. Úgy látszik, ők erre csak bólogattak, de valószínűleg nem hittek nekem. És ez most tényleg egy nagy tasli volt a fiúknak. Drámai helyzet nagyon” – vélekedik az mentor, aki az adásban sem titkolta, hogy szerinte a popcsapatnak van jövője a Rocktenors-szal szemben. Nem csoda, hogy nem hitt a fülének, amikor kinyitották a kieső nevét tartalmazó borítékot. „Először is kiderült, hogy nem igaz, hogy csak a tinicsajok szavaznak. Ezt a tavalyi évre visszamenőleg is levonhatjuk tanulságnak. Másodsorban pedig a Rocktenors idáig nem nagyon mozgósította a közönségét az adáson kívüli eszközökkel. Az elmúlt héten beszélgettem velük és mondtam nekik, hogy nyomják a fan klubot. Bolondság nem tenni.”

„A műsor elején azt gondoltam, hogy nagyon jók a csapatok

Geszti és az Ikrek
Geszti és az Ikrek

Végeredményben Geszti egyik szeme mégiscsak nevet, hiszen többször elmondta, nagyon szereti a Rocktenors tagjait. „Iszonyatosan sokat dolgoztam velük, ők okozták a legtöbb fejtörést. De a szombati döntéskor úgy voltam vele, hogy valamitől nem kerek a történet. Úgy tűnt, hogy az Apollo 23-nál ilyen probléma nincsen, és az tűnt a könnyebbik megoldásnak.” Péter a média minden bugyrát megjárta, így joggal gondolhattuk volna, hogy ha valaki, hát ő biztosan sikerre viszi a csapatokat. Az ötödik hétre mégis csak egy versenyzővel képviselteti magát az X-Faktorban. „A műsor elején azt gondoltam, hogy nagyon jók a csapatok. Jobbak, mint tavaly voltak és ezzel menetelni lehet majd előre. Úgy látszik, tévedtem. Minden műsorban történnek meglepetések. Ezért érdekes ez a tehetségkutató játék.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top