Otthon

Pippa Middleton új életet kezd New Yorkban

Vilmos herceg sógornője állítólag hamarosan tengerentúli "száműzetésbe" vonul.

Pippa Middleton New Yorkba költözikÁprilisi párizsi botrányával – amikor egyik barátja pisztolyt fogott az őket üldöző lesifotósokra, ő maga pedig remekül elkacarászott ezen – Pippa Middleton igen komoly szégyent hozott az angol királyi családra. A korábban igen intenzív társadalmi életet élő húgica az azóta eltelt közel egy hónapban szinte teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, csupán egyetlen eseményen, egy barátjuk esküvőjén jelent meg nővére, Katalin hercegné társaságában.

A brit Grazia magazin értesülései szerint Vilmos herceg sógornője egyenesen kegyvesztetté vált a királyi udvarban. Olyannyira, hogy nemsokára az Egyesült Államokba, egész pontosan New Yorkba költözik. A „száműzetés” megkezdésére ráadásul jó alkalmat – és egyben hivatalosnak ható magyarázatot – ad, hogy hamarosan megjelenik az első könyve, emiatt a tengerentúlon egy sor könyvbemutató és médiaszereplés várja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top