Otthon

Szeles, ködös lesz a rövid hétvége

Szívesen írnánk kellemes napsütésről, sziporkázó kék égről, nem lehet. Hétvégén borongós, ködös idő lesz.

Az észak-nyugati megyékben a szél és a fátyolfelhők ellenére tessék örülni, mert csak ezeken a helyeken nem lesz sűrű, tartós köd. Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetése szerint ugyanis az ország nagy részét beborítja a tejfölköd. Vigyázni kell az utakon, mert valahol 100 méternél tovább nem lehet látni.

Szeles, ködös hétvége

 

Ahol feloszlik a köd, ott a fátyolfelhők nem engedik, hogy ragyogó napsütés legyen. Szombaton nem lesz eső vagy zápor, viszont a déli–délkeleti szél elsősorban a Dunántúlon időnként megerősödik, a Fertő-tó térségében egy-egy viharos széllökés is előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet akár –4 fok is lehet, napközben 4 és 13 fok között alakul a hőmérséklet. Hát, ilyenkor jólesik egy forró kádfürdő. 

Vasárnap fátyolfelhős, napos idő várható, északkeleten pedig maradhat a köd. Picit melegebb lesz, mint szombaton, azért ennek lehet örülni. 9 és 16 fok között lesz, de a tartósan ködös részeken lehet hűvösebb.

Igen, tudjuk, nem hangzik jól, és legszívesebben otthon néznétek a kedvenc sorozatotokat és kockás plédbe csavarva teázgatnátok, de higgyétek el, van remény, jó kis programokat gyűjtöttünk erre a hétvégére is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top