Otthon

Less be Brangelináék angliai házába!

Ezt az ingatlant bérelte a sztárcsalád, amikor Brad Pitt Angliában forgatott.

Brad Pitt zombifilmjének – melynek forgatása miatt korábban Budapesten is járt – egyes jeleneteit Angliában vették fel, ahová szokás szerint vele tartott népes famíliája is.

Pazar berendezés
Pazar berendezés

Brangelináék a forgatás idejére ezt a hagyományos parasztházból átalakított luxusingatlant bérelték ki Ickham faluban. Az ingatlaniroda munkatársa egy sajtónyilatkozatában azt mondta, a foglalást egy ügynökség bonyolította, így ők maguk is csak az utolsó pillanatban tudták meg, hogy pontosan kik is fognak a házban lakni.

Még válogathattak is az ülőhelyek közül
Még válogathattak is az ülőhelyek közül

 

Az épület minden egyes helyisége nagyon tágas, így a nyolctagú sztárcsalád kényelmesen elfért, mégsem ültek naphosszat otthon. Míg Brad dolgozott, Angelina gyakran vitte sétálni, bringázni a gyerekeket a környékre.

Itt hajtotta álomra a fejét a sztárpár
Itt hajtotta álomra a fejét a sztárpár

Bár a gyerekeknek saját szobájuk is volt, a szülők hálószobájába is került két, egyszemélyes ágyként is használható kanapé, arra az esetre, ha valamelyik csemete ott akarna éjszakázni.

A  konyha és a reggelizőhely
A konyha és a reggelizőhely

Angelina Jolie vélhetőleg nem túl sokat szorgoskodott itt, de a szakácsuknak a legmodernebb eszközökkel felszerelt konyha állt rendelkezésére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top